Sunday, May 30, 2010

another journal..vomitting weekend!


last weekend sepatutnya menjadi minggu bersukaria sambil membuat paper..tapi apakan daya ianya bertukar menjadi "vomitting weekend"...sebagai seorang pompuan yang memang susah nak muntah, sebab memang tak pernah kene morning sickness, maksudnya bila muntah tu memang dah terukla..dengan perut yang mengeras sentiasa, angin yang tak boleh nak kua..memang teribble gile..bila check up kat doctor rupenya baby dah turun..so dah tak songsang lagila kedudukannya..Alhamdulillah..ada hikmah disebalik kejadian..

iman lak skang busy praktis main bola..macam dia lak yang nak main untuk FIFA nanti..sorang2 dia pon boleh main..comel sungguh melihat die punye skill yang boleh tahan hebat...menyanyi pon dah pandai..abih tongkat moyang dia dijadikan mikrofon..



video


love,
ilyia.faizol.iman al farissi

4 comments:

  1. hahahahahahahahahahahha..

    geram aku tengok budak nih!!!!

    ReplyDelete
  2. saba ye hengkau cigu molie..cepatla..nk tgk hasil percintaan korang..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah! kedudukan baby dah ok ye..semoga semuanya selamat..
    iman camne reaksi dia nak dpt adik?

    1 permintaan:
    aku tgk ko pakai shawl cantik je..wat la demo..aku pakai serebeh giler..;)

    ReplyDelete
  4. iman cm tade perasaan pun..dgrnye ko nk dtg kl..betulker?akukn mmg dh pki dr zmn u dulu..ak men pki je..kdg2 elok..kdg2 tak..nk wut demo guane ye..kne prektis hari2 kot..

    ReplyDelete