Sunday, June 1, 2014

Al Farissi in Pangkor

Update basi lagi heee..

























love,

Mummy Al Farissi

Bukit Merah Laketown with Bff

Cam biasa ini adalah post basi haahaha..but who cares!wanna upload it as one of my travel journey with my best buddies!

singgah makan durian jap..doyan perok is yummy!

menghirup udara bukit merah

papehal mandi kolam dulu

my best buddies yang claim dirinye ganazz cik yu!

dinner

After dinner cam takde bende nak buat kitorang decide nak pegi Zoo Taiping Night Safari...kesimpulannya tak best sebab tak nampak papepon..sobs!

so we just have fun with our own ways..

plus..


kene beratur bapak lama!





setelah beratur panjang almost 1 and half hour..ngantuk giler sampai tertidur dalam tramp sebab apepon tak nampak..so adela 1 picture je


 


Morning in Bukit Merah..after breakfast kitorang just jalan2 n malas nak mandi hahahaha sebab bila tengok cam sama je kat desa water park so malas bazir duit..nak check out then enjoying our mee udang!



















Saturday, May 31, 2014

This is how we celebrate Mama's Day

Planning untuk surprisekan mama memang not going soooo well..but we managed to surprise her sampai ayah we ols pon jeles hahahaha lucu..kitoramg planning mama kena ikut kakak (which is me) pegi keje kat PD..mula-mula mama malas sebab ajak adik-adik lain we ols dah planning supaya kengkonon busy sebab nak surprisekan mama n semua anak-anak ada..mama sampai dah nak cancel tanak gi sampai terpaksa suh konai culik je mama g PD..


so we all managed to set up some surprise decor for mama's birthday n mother's day..bday mama 10 May so memang selalu celebrate sekali..







sambil tunggu mama sampai cam biasa selfie sat n anak2 dah tak sabar sangat nak mandi pantai..tapi pepaham jela atuknye kalau nak sampai mende yang sepatutnye 2 jam bole jadi 4 jam..hmm









Gamba kejadian semasa surprise..meleleh air hidung kawwww hahahaha

We managed o gathered all our siblings!




Now anak-anak..jom mandi pantai!


























love,
Mummy Al Farissi