Monday, March 22, 2010

iman red party

hahahaha..actually ni cite basi..saje nak letak sebagai kenang-kenangan..so just roll over the picture jela k!


helper yang banyak membantu..

potpouri yang sudah siap!amat bangga apabila kawan2 meletakkannya di dalam kereta mereka..

upacara meniup belon..huhuhu..tak mampu nak sewa gas helium..teehee!

gift untuk dif-dif jemputan and hadiah untuk games..


the food is ready..

but the birthday boy is sleepy..

adakan majlis akikah untuk iman sekali..

majlis khatam quran untuk ucu illy sekali..

anak-anak dara melaram sekejap..

tak abih-abih melaram agi..

kipas susah mati iman (die hard fans) yang sentiasa menyokong beliau..

my simple deco for iman's party!

melaram kat banner jap


iman birthday cake..credit to kak wani..the cake was superlicious sedap!as always kek and icing yang tak berapa manis and menepati selera..

its time for birthday song!

mummy and daddy tolong iman potong kek..iman dah muke bosan and penat dengan party ini..


iman with mummy and daddy..

games yang happening!tq to yasmin as organizer..

family, kazen and moyang iman..TQ for coming!

iman belum ada rakan2 agi..so mummy ajak kawan2 mummy untuk memeriahkan majlis..TQ for coming guys!


so, the picture will tell u the story rite..waaa!!!tak sabarnye nak buat birthday party iman yang kedua!!!sesiapa yang memerlukan khidmat saya untuk organize birthday party amat dialu2kan..i juz love to do that for u guys..

love,

ilyia.faizol.iman al farissi

2 comments:

  1. wah bestnya party iman. leh la ilyia organize party utk sarah pulak.. :)

    ReplyDelete
  2. party biase je..bajet ciput..nti kalau ezan nak wut leh la mitak tolong saye..no prob punye..

    ReplyDelete