Tuesday, January 19, 2010

tips ibu mengandung




wah..ada hati nak bagi tips...ko ingat ko hanis zalikha ilyia weyh..takpe2..die takle bagi tips ibu mengandung tol tak?korang yang mengandung pernah tak rasa perut sebu or cam kembung perut camtu..sure adakan..kalau malam2 selalu je kena and tak boleh nak tido..before this doctor nasihatkan minum milo panas..tapi oleh sebab semalam hubby malas turun bawah nak buat, orang pon try applykan tips ni..mitak tido atas perut suami kita..perut bertemu perut tau..hehehe..berkesan!sebab tengok kalau iman kembung perutke malam2 dia suka tido atas perut saya, pahtu saya pon nak gakla rasa apa bestnya tido atas perut ni kan..malam semalam try memang rasa nyaman and selesa..boleh tidur ngan nyenyak..tapi maybe tips ni tak ok kot utk wife yang lebih besar dari hubby dia..sian lak hubby dia penyet..skang saya bersyukur hubby saya besar..dah tanak complaint napa dia tanak diet dah agi..sebab ada hikmah disebalik kejadian..okla ibu2 mengandung sekalian..selamat mencuba!


love,

ilyia.faizol.iman al farissi

3 comments:

  1. pipi tak tembam pon nk cubit..hehe..bdw..tq ya!

    ReplyDelete
  2. hahahaha....
    first time dgr tip nie...
    leh cuba nt..(ada hati)
    ekekeke

    ReplyDelete