Tuesday, September 1, 2009

Anakku Ceria Contest

ATTENTION:TEMPORARY STICKY MODE ENTRY~sorry for any inconvenience

9iman dh besar ckit4

Hye semua!ini online contest yang kedua iman si little monster ni nak join..walaupon kami sefamily busy nak pindah umah tapi mummy cuba gak post entry ni..contest kali ini dianjurkan oleh mystory-noriza.blogspot.com and jommainkutu.blogspot and hadiah yang ditawarkan amat menarik (1 Vantage Cookware 3.0L).susah gak mummy nak choose gamba mana yang ceria..banyak gile!finally this is the pics mummy choose..iman senyum and yang penting CERIA..nama jejaka kacak yang nak join contest ni sangat2 adalah IMAN AL-FARISSI BIN FAIZOL RADZI..umur baru 10 bulan dah mengada2 nak masuk pertandingan (sebenarnye mummy die yg ngade paksa!huhuhu~)

New Folder6


SDC13336 SDC14081 SDC14215 SDC14339 SDC14435 SDC14726 SDC15695 SDC16156

senyuman ceria

5 comments:

  1. ala comelnya iman... sayangnye dah xsempat... kalo x, sure ada peluang nk menang. hehehe.. xpe nanti cuba contest lain pulak ek..

    ReplyDelete
  2. hahaha..sooo funny ngan muka dia...comel giler gelak..hehee...iman...bila kite leh dating..?????

    ReplyDelete
  3. betul.... comelnya iman..... :)

    ReplyDelete
  4. hai iman..hensomnye awak..hehe..salam kenalan..mintak izin follow ur blog ek..hehe

    ReplyDelete
  5. sorry guys..tak pasan ade comment..
    ezan:tula pasal..sokmo tak sempat n laz minit..
    molie:tq molie..mane ble dating nanti en alan mara..u hasilkan baby gurl cepat2 nati kite datingkan..amacam?
    \jezz:lame tak dgr kaba..tq ya!
    zazap:hahahaha..klakala..perluke mitak izin nk folo..lucula awakni..

    ReplyDelete