Thursday, February 9, 2012

14 day of Loves

Who's ready for my 14 days Challenge of Loves???



Sempena  4th anniversary (8 Feb) kami and 10th anniversary of love (20 Feb) i plan nak memberi cabaran kepada diri sendiri to show my greatest love to my luvly husband..hahahaha..ade berani???walaupun mencabar..coz dah lama tak menjadi romantik sejak dah beranak pinak and busy life as wife+student..lupa pulak tanggungjawab sebagai kekasih..lama gak tak surprise kan hubby dengan something special..setiap tahun asyik sorok kad kat beg laptop je..mesti tahun ni pun dia boleh agak or maybe dia tengah berharap..tapi tahun ni nak try buat something different..i want to surprise him with a little gift for 14 days..so lagi 2 minngu la baru saya ceritakan how's my progress for this challenge hokayyy!!

Actually cabarannya telah di mula kan sejak 7 Feb yang lepas dan bakal berakhir pada 20 Feb..Progress setakat ni okay walaupun menggagahkan diri time demam2 ni (menjangkit daripada iman)..Kebetulan setiap tahun anniversary kami jatuh pada bulan Valentine's (kami tak sambut k..dosa)..tapi nak segala opportunities and offer yang ditawarkan sempena bulan ni..tengok kat web like groupon, milkadeal and ilovediscount pun macam2 mende yang di tawarkan..can't wait to celebrate this month and filled up with love..


love,
Mummy al farissi

No comments:

Post a Comment