Thursday, April 23, 2009

wah!!!lame tak post any news..

wah!!!lama giler aku tak post any news..actually banyak giler mende berlaku sepanjang april ni tapi tak sempat nak update..konon-konon busy sangatla buat literarute review..tapi memang busypon..tula sapa suruh aku ni menggatal buat master..kalau kerja dah tentu gaji banyak and boleh shopping giler babas..tapi takpela..aku ade mission sebenarnye...untuk merealisasikan impian ayak aku untuk melihat anaknya dapat doktor..tak dapat doktor perubatan dapat doktor penyelidikan pon jadila..jadi ko kene berusaha pn ilyia!agipon aritu mase kemas umah ak terjupela kad 001..korang ingat agi tak kad 001 tu kad ape??ala yang masa sekolah rendah dulu tu kite tulis maklumat diri, hobi and cita-cita..aku baca rupanya kecik-kecik dulu aku bercita-cita untuk menjadi saintis, doktor (biasala kecik-kecikan semua orang nak jadi doktor), dan pensyarah (ni tiru ayah aku)..saintis aku dah jadidah mase undergrad..best~!tapi amat bosan duduk kat lab sorang2 sampai ke malam..tapi yang lawaknya aku ada tulis nak jadi pramugari!amatlah poyonya aku ni..dah tau diri tu ketot ada hati nak jadi stewardess konon...maybe masa kecik2 aku ingat aku boleh tinggi lagi..rupanya tidak..hahahahha!bdw aku nak upload gambar masa birthday aku yang ke 24!wah..aku amat tak percaya aku dah maikn tua and dah jadi bini orang and paling kelakarnya dah jadi mummy!



ini gambar sekitar celebrate bday aku, ami and farah~ini semua budak label Aries maa.. this year: Triple celebration...!!!

celebrate at ilyia's house

cewah.. pics iman lak selit dulu..


celebrate bday togethagetha~ami,farah n ilyia~


inilah birthday gurlnya!


happynye la bebudak ni celebrate birthday!


potong kek toghetagetha...


antara tetamu VIP...
dato' affan

datin seri ci, Datin ju,kwn datin ju and Puan Seri Aida

datin yatie and adik die..

our birthday kek~so delicous!thanx guys~


celebrate at my parent house!

sampai je kat umah di surprisekan oleh adik-adik i..sian iman tergedik2 kat tengah uma...makcik2 yang lain tutup lampu and nyanyi hepi bday sambil suluh kat iman yang tatau apa yang berlaku~sweetkan dorang!


inilah pakcik n makcik iman...


inilah family saya yang kecik...


this is my yummy birthday kek:indulgence from Secret recipe...memang amat enak!

with my luvly iman!mmmuah~



with my birthday cake...

iman cayang..



mereka keletihan mengcelebrate bday saya!


celebrate with my hubby at San Francisco's steak house

birthday gurl!(gurl ke agi..well..i'm not a girl not yet a woman agi kot..)


his food~beef steak with chocolate shake~


my food~lamb chop with mango juice (mango juice is good to absorb fat...hahahaha!)


~hubby n wife~

kipas susah mati saya yang beria2 celebrate bday...and tak henti2 sebut"happy birthday sayang"...hehehe..walaupun aku selalu mention kenapa boyfriend selalu tak romantik..aku akan bagitau "sebab korang couple ngan orang melayu..kalau kapel ngan orang korea konfemla dia akan banyak wut sweet things kat korang"..tetibe si pey ni lepas kahwin barula nak romantik2 and do such a cute things to me..so salahla filosofi aku tu ye kawan2...

p/s:nanti nak upload gambar pegi Formula One and budak-budak IPPH sengal part I

love,
ilyia.faizol.iman al-farissi.

1 comment:

  1. Bestnya sambut bday sesama..=)Happy Belated Bday Ilyia n Farah..X sabar nak jumpa korg semua..aku tunggu kat JB eh..=)

    ReplyDelete